Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Καλάθι αγορών0

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

Αγαπημένα0

Για να προσθέσετε προϊόντα στα αγαπημένα πρέπει να κάνετε εγγραφή ή εισαγωγή στον λογαριασμό σας

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Σχετικά με την Club Neuf

Λίγο πριν τη δεκαετία του '70, ο Ηλίας και η Ελένη Γιαννούτσικου αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, σε ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε και η χονδρική πώληση σε άλλα καταστήματα. Οι βασικές εταιρείες εκπροσώπησης την δεκαετία ΄70 και του '80 ήταν οι Γερμανικές κάλτσες Elbeo και τα Γαλλικά εσώρουχα Lejaby. Τα παιδιά τους ανέλαβαν την διοίκηση της εταιρείας το 1988.

Επόμενο μεγάλο βήμα της Ilen Fashion αποτελεί η δημιουργία-κατασκευή-πώληση των μαγιώ Club Neuf, το 1993. Με γαλλικό σχεδιασμό, άριστη ποιότητα, και χαμηλές τιμές, οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα,η Club Neuf είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες μαγιό, στην Ελλάδα. Εξαγωγές πραγματοποιούνται σε Κύπρο, Τσεχία, Λίβανο, Ουγγαρία και Ιταλία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας (τα καταστήματα) για την αφοσίωση και την αγάπη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό μας για την υποστήριξή τους στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

Δίκτυο καταστημάτων

Τα μαγιώ Club Neuf μπορείτε να τα βρείτε σε πάνω από 400 καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210-9833121.