Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Καλάθι αγορών0

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

Αγαπημένα0

Για να προσθέσετε προϊόντα στα αγαπημένα πρέπει να κάνετε εγγραφή ή εισαγωγή στον λογαριασμό σας

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων (με βάση τα έγγραφα παραλαβής) με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους Όρους Επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω. Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών παρά μόνον η αξία των προϊόντων. Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης. Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνει η Club Neuf.

Διαδικασία Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής είναι η εξής:

Α) Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος:

Επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την Club Neuf ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@clubneuf.com) ή τηλεφωνικώς (+30 210 9833121) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • Η επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για τους πελάτες μας στην Ελλάδα και μέσω της UPS για τους πελάτες μας στο εξωτερικό. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την Club Neuf.

Β) Επιστροφή μη Ελαττωματικού Προϊόντος ή Ανταλλαγή Προϊόντος:

Επιστροφή ή ανταλλαγή γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την Club Neuf ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@clubneuf.com) ή τηλεφωνικώς (+30 210 9833121) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • Παρακαλούμε αποστείλετε το πακέτο σας χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη, εγγυημένη και ανιχνεύσιμη μέθοδο για να εξασφαλίσετε την ασφαλή και με αποδεικτικά έγγραφα παράδοση στην Club Neuf.

Η Club Neuf διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές/ανταλλαγές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους Όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

Όροι Επιστροφής

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στην Club Neuf: Η αίτηση επιστροφής/ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής. Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε (χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης) και σε κατάσταση επαναπώλησης. Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια που είχε χωρίς αυτά να έχουν αφαιρεθεί. Όταν παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, αναγνωρίζουμε ότι θα θελήσετε να τα δοκιμάσετε για να επιβεβαιώσετε ότι σας κάνουν. Μερικά από τα προϊόντα μας έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, παρακαλούμε όταν δοκιμάζετε αυτά τα προϊόντα, να φοράτε από κάτω εσώρουχα κατά την δοκιμή τους.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς και θα σας επιστρέφουμε πίσω τα χρήματά σας ή θα σας το αλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν επιλογής σας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω η Club Neuf διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή. Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας, καθώς η Club Neuf ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας.

Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα είδη σε εμάς. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη Γενική Ταχυδρομική αν είστε κάτοικος Ελλάδας και τη UPS αν είστε κάτοικος εξωτερικού. Η Club Neuf δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής. Παρακαλούμε δώστε μας 10 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα άφιξης του προϊόντος στην εταιρεία μας) για την παραλαβή και προώθηση της επιστροφής σας.